Dyrehospital med det bedste udstyr til behandling af dit kæledyr

​Ligesom os mennesker har dyr behov for den rette behandling, hvis de bliver syge, eller hvis de kommer til skade.

På vores dyrehospital har vi yderst kompetente dyrlæger og specialister ansat, der kan afhjælpe dyr med en række forskellige problemer, så dit kæledyr hurtigt kan komme sig. Vi har det rette personale og faciliteterne til at behandle en lang række af sygdomme og skader til dyr.

Vi vil gerne være det foretrukne dyrehospital for dyreelskere i Horsens, Skanderborg, Odder samt andre omkringliggende byer, og vi kan med garanti hjælpe dit kæledyr til bedring, hvis det bliver udsat for sygdom eller andre skader.


Dit kæledyr er i trygge hænder på vores dyrehospital

På vores dyrehospital er dit kæledyr altid i gode hænder. Vi udfører alt fra almindelige sundhedsundersøgelser, vaccination, diagnosticering af medicinske sygdomme og videre til løsning af forskellige kirurgiske opgaver.

Hos dit lokale dyrehospital stræber vi altid efter, at du kan få dit kæledyr med hjem hurtigst muligt, men det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at beholde kæledyret til videre undersøgelse og behandling, hvilket kræver, at vi indlægger kæledyret.

Det er vores erfaring, at kæledyret får den bedste oplevelse og behandling på denne led.

Vi inddrager naturligvis dig i hele behandlingsprocessen, så du er godt opdateret på din kære vens status. 

Kontakt dit lokale dyrehospital

Det kan være meget frustrerende at se sit kære kæledyr have ondt. Dog er det svært at vurdere på egen hånd, hvad kæledyret fejler, men her står vi gerne til rådighed. Du er altid velkommen til at kontakte vores dyrehospital med spørgsmål, så du hurtigst muligt kan finde den rigtige behandling til dit kæledyr. 


Du kan kontakte vores dyrehospital på telefon 75 66 72 00

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid