Ring til os på

75 66 72 00

Skriv til os på

TV@TDKL.DK​​

Dyrehospital med det bedste udstyr til behandling af dit kæledyr

​Ligesom os mennesker har dyr behov for den rette behandling, hvis de bliver syge, eller hvis de kommer til skade.

På vores dyrehospital har vi yderst kompetente dyrlæger og specialister ansat, der kan afhjælpe dyr med en række forskellige problemer, så dit kæledyr hurtigt kan komme sig. Vi har det rette personale og faciliteterne til at behandle en lang række af sygdomme og skader til dyr.

Vi vil gerne være det foretrukne dyrehospital for dyreelskere i Horsens, Skanderborg, Odder samt andre omkringliggende byer, og vi kan med garanti hjælpe dit kæledyr til bedring, hvis det bliver udsat for sygdom eller andre skader.


Dit kæledyr er i trygge hænder på vores dyrehospital

På vores dyrehospital er dit kæledyr altid i gode hænder. Vi udfører alt fra almindelige sundhedsundersøgelser, vaccination, diagnosticering af medicinske sygdomme og videre til løsning af forskellige kirurgiske opgaver.

Hos dit lokale dyrehospital stræber vi altid efter, at du kan få dit kæledyr med hjem hurtigst muligt, men det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at beholde kæledyret til videre undersøgelse og behandling, hvilket kræver, at vi indlægger kæledyret.

Det er vores erfaring, at kæledyret får den bedste oplevelse og behandling på denne led.

Vi inddrager naturligvis dig i hele behandlingsprocessen, så du er godt opdateret på din kære vens status. 

Kontakt dit lokale dyrehospital

Det kan være meget frustrerende at se sit kære kæledyr have ondt. Dog er det svært at vurdere på egen hånd, hvad kæledyret fejler, men her står vi gerne til rådighed. Du er altid velkommen til at kontakte vores dyrehospital med spørgsmål, så du hurtigst muligt kan finde den rigtige behandling til dit kæledyr. 


Du kan kontakte vores dyrehospital på telefon 75 66 72 00

                          Besøg os på facebook ​​

​Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af 79 anmeldelser på Facebook

Tvingstrup Dyreklinik A/S • Gammel Århusvej 18 • 8700 Horsens • Tel.: (+45) 75 66 72 00 • CVR: 31 57 73 49 • E-mail: tv@tdkl.dk