Besigtigelse af hesten

Føl

Besigtigelse af hest skal ske hos føllet inden udfærdigelse af hestepas. Farve, aftegn og hvirvler skal optegnes af en autoriseret besigtiger. En sådan besigtiger kan være en dyrlæge eller en person fra Landskontoret for hest.
Hos en del racer bliver føllet chip-mærket i forbindelse med besigtigelsen. Ofte vil den billigste måde, at få besigtiget sit føl på, være, at lade dyrlægen udfylde papirerne og chipmærke i forbindelse med, at føllet skal vaccineres ved ½ års alderen.

Konkurrence-heste

Inden hesten kan deltage i konkurrence, skal den have indsendt sit pas til Rideforbundet og påstemples "konkurrencehest". En sådan påstempling kræver, at besigtigeren (dyrlægen) udfylder en bestemt blanket, som indsendes sammen med hestepasset. Man skal regne med at ekspeditionstiden hos Rideforbundet er ca. 14 dage. Og uden påstempling bliver man bortvist fra f.eks. distriktsstævner!

FEI - pas

FEI pas er nødvendige ved deltagelse i stævner i udlandet. Passet bestilles hos Rideforbundet. Herefter skal passet udfyldes af en FEI autoriseret dyrlæge (det er vi i Tvingstrup!)
Alle vaccinationer skal overføres. Passet skal herefter igen indsendes til Rideforbundet til endelig underskrift

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid