Ring til os på

75 66 72 00

Skriv til os på

TV@TDKL.DK​​

Dyrlæge med erfaring står klar til at hjælpe

Hos Tvingstrup Dyreklinik beskæftiger vi fire dyrlæger, fem veterinærsygeplejesker og elever samt en bogholder. Vores personale står altid klar til at hjælpe dit dyr med eventuelle problemer, og vi kan hjælpe dyr i alle størrelser. Det er meget vigtigt for os, at man som dyreejer har en dyrlæge, som man kan stole fuldt ud på. Derfor er vi meget grundige, når vi ansætter en ny dyrlæge, således at vores høje standard vedligeholdes.


Vores praksis omfatter ambulant klinik for smådyr, navnlig hunde og katte, ligesom vi også har et tilhørende dyrehospital, hvor vores dyrlæger varetager mere behandlingskrævende eller operative patienter.


Vores klinik og hospital er beliggende i Horsens. Du kan derfor nemt komme til en kompentent dyrlæge fra de omkringliggende byer som Skanderborg og Odder.


EN DYRLÆGE SOM DU KAN REGNE MED

Til vores klinik har vi fagdyrlæger tilknyttet, hvilket sikrer dit kæledyr den bedst mulige behandling. 

Dertil kommer, at vi altid holder os ajour med de nyeste instrumenter og apparaturer, ligesom vi hvert år deltager i kurser og symposier i Danmark og udlandet for at spidse vores kompetencer yderligere til.

For at levere den bedst mulige behandling arbejder vi sammen med en række hospitaler, der besidder varierende specialviden.

​KONTAKT DIN DYRLÆGE

Som din dyrlæge vil vi gerne have, at du kan komme til os med alle dine spørgsmål. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du er urolig over noget med dit kæledyr.

Hvis du har lyst til at høre mere om os som dyrlæge, eller hvordan vi kan hjælpe dig og dit kæledyr på klinikken, svarer vi gerne på alle dine spørgsmål. Du kan kontakte din dyrlæge via telefon på 75 66 72 00 eller skriv en e-mail til TV@TDKL.DK

Har du lyst til at høre mere?

Udfyld oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

                          Besøg os på facebook ​​

​Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af 79 anmeldelser på Facebook

Tvingstrup Dyreklinik A/S • Gammel Århusvej 18 • 8700 Horsens • Tel.: (+45) 75 66 72 00 • CVR: 31 57 73 49 • E-mail: tv@tdkl.dk