Ultralydscanning

Tvingstrup Dyreklinik har vi udstyr til at udføre ultralydsscanninger. Vi har en af de nyeste scannere på markedet, og har derfor mulighed for at lave meget detaljerede scanninger.

Ultralydsscanning udføres ofte, hvis der er mistanke om forandringer i de indre organer - f.eks. lever eller nyrer - eller væske i bughulen. Vi har med vores in-house scanner mulighed for at foretage undersøgelsen med det samme og kan desuden sammenholde vores scanninger med andre diagnostiske undersøgelser samme dag.

Drægtighedsscanninger

Udover scanninger i forbindelse med sygdom, laver vi også ultralydsscanninger for at afgøre, hvorvidt et dyr er drægtigt eller ej.​ Desuden kan vi ved scanning aldersbestemme fostre hos hunde, og dermed sætte en meget nøjagtigt fødselsdato.

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid