Sterilisering af kat i de bedste faciliteter

​På Tvingstrup Dyreklinik tilbyder vi sterilisering af din kat i de bedste faciliteter.

Både han- og hunkatte vil i den kønsmodne alder begynde at udvise anderledes adfærd og sige mærkelige lyde, hvor hankattene i høj grad begynder at strejfe i flere dage ad gangen. Dette gør dem udsatte overfor andre katte og trafikken, mens hunkattene ændrer adfærd, bliver urolige, lægger sig på ryggen og lignende. I stedet for at undertrykke kattens naturlige instinkter og holde den indendørs, kan det være en god idé med en sterilisering af kat, hvilket i langt de fleste tilfælde vil give en bedre tilværelse for din kat.

SÅDAN FOREGÅR INDGREBET – Sterilisering af kat

Hvad end det er en kastration eller sterilisation, skal katten faste fra midnat (vand er dog undtaget), og den skal herefter indleveres den efterfølgende dag om morgenen. Begge indgreb foregår i fuld narkose, og efterfølgende gives katten antibiotika og smertestillende medicin efter behov. 

​Ved sterilisering af katte fjernes æggestokkene via et lille snit på mavens underside, mens vi ved en hankøns sterilisering fjerner begge testikler fra hankatten ved et lille snit.

Samme eftermiddag har du mulighed for at få katten med hjem, der efterfølgende godt kan være en smule omtumlet som følge af bedøvelsen.
Ved en sterilisering af kat opløses de indvendige suturer af sig selv, mens de ved en sterilisation skal fjernes efter ca. 10 dage.

Vi hjælper gerne med råd og vejleding

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal få udført sterilisering af din kat, så er du velkommen til at kontakte os. Dette kan gøres via telefon på 75 66 72 00, og vi svarer glædeligt på alle dine spørgsmål.

Bor du i Horsens, Odder, Skanderborg eller i et område heromkring, er du også meget velkommen til at komme ind forbi vores klinik for at høre mere.

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid