Ring til os på

75 66 72 00

Skriv til os på

TV@TDKL.DK​​

sterilisering af kat i de bedste faciliteter

​På Tvingstrup Dyreklinik tilbyder vi sterilisering af din kat i de bedste faciliteter.

Både han- og hunkatte vil i den kønsmodne alder begynde at udvise anderledes adfærd og sige mærkelige lyde, hvor hankattene i høj grad begynder at strejfe i flere dage ad gangen. Dette gør dem udsatte overfor andre katte og trafikken, mens hunkattene ændrer adfærd, bliver urolige, lægger sig på ryggen og lignende. I stedet for at undertrykke kattens naturlige instinkter og holde den indendørs, kan det være en god idé med en sterilisering af kat, hvilket i langt de fleste tilfælde vil give en bedre tilværelse for din kat.

SÅDAN FOREGÅR INDGREBET – Sterilisering af kat

Hvad end det er en kastration eller sterilisation, skal katten faste fra midnat (vand er dog undtaget), og den skal herefter indleveres den efterfølgende dag om morgenen. Begge indgreb foregår i fuld narkose, og efterfølgende gives katten antibiotika og smertestillende medicin efter behov. 

​Ved sterilisering af katte fjernes æggestokkene via et lille snit på mavens underside, mens vi ved en hankøns sterilisering fjerner begge testikler fra hankatten ved et lille snit.

Samme eftermiddag har du mulighed for at få katten med hjem, der efterfølgende godt kan være en smule omtumlet som følge af bedøvelsen.
Ved en sterilisering af kat opløses de indvendige suturer af sig selv, mens de ved en sterilisation skal fjernes efter ca. 10 dage.

Vi hjælper gerne med råd og vejleding

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal få udført sterilisering af din kat, så er du velkommen til at kontakte os. Dette kan gøres via telefon på 75 66 72 00, og vi svarer glædeligt på alle dine spørgsmål.

Bor du i Horsens, Odder, Skanderborg eller i et område heromkring, er du også meget velkommen til at komme ind forbi vores klinik for at høre mere.

                          Besøg os på facebook ​​

​Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af 79 anmeldelser på Facebook

Tvingstrup Dyreklinik A/S • Gammel Århusvej 18 • 8700 Horsens • Tel.: (+45) 75 66 72 00 • CVR: 31 57 73 49 • E-mail: tv@tdkl.dk