Nytårsangst hunde

​Angst og utryghed overfor ukendte lyde er en naturlig reaktion hos hund – dette ville i mange tilfælde redde dem fra farlige situationer. Problemet er, at hvis hunden gang på gang udsættes for situationer den ikke kan håndtere, kan det føre til en varig stresstilstand.

Ca. 80 % af alle hunde lider af angst for fyrværkeri i større eller mindre grad. 

Tegn på angst og utryghed:

  • Urenlighed
  • Øget/mindsket samvær med mennesker eller andre dyr
  • Ændret opførsel overfor mennesker og dyr
  • Gnaver eller slikker sig mere end normalt
  • Ændret aktivitetsniveau
  • Ændret søvnmønster
  • Nedsat lyst til leg
  • Ændret kropsholdning (evt. store pupiller)
  • Ændret brug af omgivelserne


Havde din hund en eller flere af ovennævnte symptomer sidste nytår, er det vigtigt du kontakter os tidligt for i samarbejde at afgøre hvordan vi hjælper din hund bedst.
Vi har håndkøbspræparater, der i mange tilfælde fint kan hjælpe hunde igennem december og januar måned – men det er vigtigt at starte med disse allerede nu. 

Selve nytårsaften, kan det dog være nødvendigt hos nogle hunde, at supplere op med receptpligtig medicin i samråd med en dyrlæge.

Håndkøbspræparater vi har gode erfaringer med:

ADAPTIL (duftspreder, halsbånd eller spray): Indeholder en syntetisk form af tævehundens feromon (stof tævehunden udskiller når den har hvalpe for at skabe tryghed), der skaber tryghed for hunde når de sættes i nye situationer og færdes i ukendte omgivelser. Forebygger og reducerer stressrelateret adfærd samt øger hundens tolerance-niveau, så den reagerer mere moderat på fyrværkeri.

​​

Kalm (flydende eller piller): Naturlige beroligende stoffer udvundet af råmælk. Virker mentalt beroligende på hunde uden at gøre dem fysisk trætte. Kan gives 1-2 timer før virkning ønskes, men virker bedst ved opstart 2-3 dage før effekt ønskes.

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid