Indlæggelse

Ikke alle sygdomme kan udredes og behandles i løbet af en enkelt konsultation, og det kan blive nødvendigt at indlægge et dyr til yderligere undersøgelser, behandling eller operation.

Derfor har vi naturligvis også faciliteter til dette. For at gøre det så stress-frit for dyrene som muligt, har vi seperate afdelinger til hunde og katte. Rummene er desuden placeret således, at der er mindst mulig forstyrrelse for dyrene.

Langt de fleste indlæggelser hos os er kun af en enkelt dags varighed, da vi bestræber os på at sende dyrene hjem i vante omgivelser hurtigst muligt.

I løbet af et indlæggelsesforløb er vi altid i kontakt med ejeren af dyret, således at der ikke bliver udført nogle undersøgelser eller behandlinger, uden at dette er aftalt med ejeren; enten på forhånd eller via telefonkontakt under indlæggelsen.

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid