Indlæggelse

Ikke alle sygdomme kan udredes og behandles i løbet af en enkelt konsultation, og det kan blive nødvendigt at indlægge et dyr til yderligere undersøgelser, behandling eller operation.

Derfor har vi naturligvis også faciliteter til dette. For at gøre det så stress-frit for dyrene som muligt, har vi seperate afdelinger til hunde og katte. Rummene er desuden placeret således, at der er mindst mulig forstyrrelse for dyrene.

Langt de fleste indlæggelser hos os er kun af en enkelt dags varighed, da vi bestræber os på at sende dyrene hjem i vante omgivelser hurtigst muligt.

I løbet af et indlæggelsesforløb er vi altid i kontakt med ejeren af dyret, således at der ikke bliver udført nogle undersøgelser eller behandlinger, uden at dette er aftalt med ejeren; enten på forhånd eller via telefonkontakt under indlæggelsen.

Følg os på Facebook​

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere

DET ER SÅ VILDT !!

- Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund. Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt

- Rene, ejer af både hund og kat

​​​Jeg har haft en rigtig go oplevelse.Da min kat duffi,begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden,hun fik konstateret gigt,og skulle skifte fodder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste,så lyt til det,når dyrlægen siger i skal skifte fodder, duffi har ingen gener haft siden hun skiftede fodder . Tak Tvingstrup

- Susanne, ejer af fire katte

​​Min chihuahua blev idag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser.. tusind tak for god behandlin.

​- Sara, ejer af Chihuahua 8 år

​Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af 79 anmeldelser på Facebook

Tvingstrup Dyreklinik A/S • Gammel Århusvej 18 • 8700 Horsenstv@tdkl.dk