Vi foretager professionel sterilisering af hund

Undgå generende perioder med hundesterilisation

Har du erhvervet dig en tæve, men ønsker du ikke hvalpe, så vil de 2 årlige løbetider á ca. 3 uger højst sandsynligt komme til at være til væsentlig gene. Du kan i de perioder ikke gå til hundetræning, deltage i udstillinger eller blot lade hunden løbe frit ved stranden. Enhver hanhund indenfor 3 km vil uigenkaldeligt straks opspore lugten og instinktivt forsøge parring.

Hvis du ønsker at undgå dette, så kan du med fordel få din hund steriliseret – og det kan vi hjælpe med her på Tvingstrup Dyreklinik i Horsens. Her tilbyder vi sterilisering af hunde for mange hundeejere her i byen, samt Skanderborg, Odder, Juelsminde og omegn.

Fordele ved sterilisation af hund

Sterilisering af hund er en operation, hvor livmoder og æggestokke fjernes. Herefter vil tæven ikke komme i løbetid og kan således ikke få hvalpe. Ligeledes undgår man falsk graviditet med redebygning og mælkedannelse. Dertil forhindrer man med sterilisering af hunde livmoderbetændelse, der opstår hos mange ældre hunde og oftest er operationskrævende, samt æggestokkræft. Ved tidlig sterilisation af hunde inden 2. løbetid nedsættes risikoen for mælkekirtelkræft væsentligt. Hos ikke-steriliserede tæver er denne risiko 24 - 26%!​​

Om selve operationen

Proceduren, når man ønsker sin hund steriliseret, er på Tvingstrup Dyrehospital følgende:

  • På den aftalte dag indlægges hunden om morgenen mellem kl. 7 - 9. Den skal møde fastende fra midnat, men må gerne få vand. Operationen foretages om formiddagen, og hunden er klar til hjemsendelse samme eftermiddag.
  • Efter operationen behandles hunden med antibiotika og smertestillende medicin. Ofte er den stadig påvirket af bedøvelsen ved hjemkomsten, men vil normalt allerede dagen efter være normal og helt frisk.

Hunden er syet i huden med suturer, der fjernes efter ca. 10 dage.

Kontakt os og hør mere om sterilisering af hund

Hvis du ønsker at få flere informationer vedrørende sterilisering af hunde, så kan du altid kontakte os. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål på forhånd, og du kan også ringe eller skrive til os, hvis du gerne vil bestille en tid til en konsultation.

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid