Cilie Kærgaard Mejnertsen

​Dyrlæge/Medejer

​Cilie har været dyrlæge i Tvingstrup siden  2016 og har siden tillært sig en bred erfaring indenfor medicinske og kirurgiske sygdomme hos smådyr. Hendes store interesse er kirurgi samt tandsygdomme hos hund og kat.


​Cilie har også en stor interesse for heste hvor hun har et udvidet kursus inden for tandbehandling af heste samt afsluttende speciale fra uddannelse om reproduktion hos hest.  

Hun har desuden både haft uddannelsesophold i Indien og USA, Florida.

Privat:

Cilie bor i Horsens på en lille gård med sin mand og deres to døtre Ida og Marie. I sin fritid holder hun meget af løb og fitness. De har desuden katten Lambert, så sørger for at fange musene på gården.​

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid