Vi foretager professionel sterilisering af hund

Har man erhvervet sig en tæve, men ikke ønsker hvalpe, er de 2 årlige løbetider á ca. 3 uger ofte til væsentlig géne. Man kan i de perioder ikke gå til hundetræning, deltage i udstillinger eller blot lade hunden løbe frit ved stranden. Enhver hanhund indenfor 3 km vil uigenkaldeligt straks opspore lugten og instinktivt forsøge parring.

Fordele ved sterilisation

Sterilisation er en operation, hvor livmoder og æggestokke fjernes. Herefter vil tæven ikke komme i løbetid og kan således ikke få hvalpe. Ligeledes undgår man falsk graviditet med redebygning og mælkedannelse.
Livmoderbetændelse, der opstår hos mange ældre hunde og oftest er operationskrævende, undgåes ligesom æggestokkræft forhindres.

Ved tidlig sterilisation inden 2. løbetid nedsættes risikoen for mælkekirtelkræft væsentligt. Hos ikke steriliserede tæver er denne risiko 24 - 26%!​​

​Operation

Proceduren, når man ønsker sin hund steriliseret, er på Tvingstrup Dyrehospital følgende:


På den aftalte dag indlægges hunden om morgenen mellem kl. 7 - 9. Den skal møde fastende fra midnat, men må gerne få vand. Operationen foretages om formiddagen og hunden er klar til hjemsendelse samme eftermiddag.
Efter operationen behandles hunden med antibiotika og smertestillende medicin. Ofte er den stadig påvirket af bedøvelsen ved hjemkomsten, men vil normalt allerede dagen efter være normal og helt frisk.
Hunden er syet i huden med suturer, der fjernes efter ca. 10 dage. 

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid