Ring til os på

75 66 72 00

Skriv til os på

TV@TDKL.DK​​

Forebyggelse af tand- og mundhulesygdomme

Tandpasta og tandbørster til hund

Virbac enzymtandpasta indeholder et patenteret enzymsystem, der sammen med et mildt slibemiddel vedligeholder en normal bakterieflora i munden, modvirker plakdannelse og dårlig ånde. Tandpastaen har en god smag, som de fleste hunde kan lide, og det skal ikke skylles ud efter tandbørstning.
Tandpasta virker bedst, hvis det kombineres med tandbørstning dagligt, da man derved også får en mekanisk rensning af tænderne. Det er vigtigt, at det er en blød tandbørste og på klinikken findes et udvalg af tandbørster specielt beregnet til hund. Hvis det ikke er muligt at børste tænder på dyret, kan tandpastaen med en finger smøres på tænder og gummer dagligt. Derved opnås den enzymatiske virkning, dog uden mekanisk rensning.
Daglig tandbørstning med tandpasta specielt beregnet til hund, er absolut den mest effektive metode til at forebygge tand- og mundhulesygdomme hos dit kæledyr. 

Tandstensforebyggende hundefoder fra Hill’s

Canine t/d fra Hill’s prescription diet er et fuldfoder til hund, som hjælper med at bevare et sundt tandsæt. Det har klinisk dokumenteret effekt mht. reduktion af tandsten, plak og misfarvninger. Teknologien bag er en speciel fibersammensætning, der hjælper foderet med at omslutte tænderne, før det findeles. Dette giver en let slibning, som reducerer ophobning af plak, tandsten og misfarvninger.
Derudover har foderet et højt indhold af antioxydanter, som hjælper med at neutralisere frie radikaler.
Sidst, men ikke mindste, er der smagsgaranti på foderet, som betyder at man kan få pengene retur, hvis hunden ikke kan lide foderet.

Tandstensforebyggende fodertilskud til hund

Plaque off er et fodertilskud til hund, i form af et pulver der tilsættes dyrets foder dagligt. Det forebygger plak, tandsten og dårlig ånde hos hund. Plaque off er baseret på specielle alger som forhindrer plakopbygning.

”Mundskyllevand” til hund

Vet Aquadent indeholder Xylitol, som modvirker bindingen af calcium til tænderne og mindsker derved dannelsen af tandsten. Derudover modvirker det plak og dårlig ånde. Det fungerer lidt ligesom mundskyllevand, men skal ikke spyttes ud igen. Det er let at anvende, da man bare skal tilsætte det til drikkevandet en gang dagligt.

Veggiedent tyggeben

Meget velsmagende vegetabilsk baserede tyggepinde til hunde. VeggieDent tyggepinde modvirker dannelse af plak og tandsten hos hund samt forebygger dårlig ånde. Tyggepindenes patenterede z-form sikrer en effektiv mekanisk renseeffekt. Tyggepinde fås i 4 størrelser, som er tilpasset hundens størrelse. For optimal effekt gives en tyggepind dagligt.

                          Besøg os på facebook ​​

​Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af 79 anmeldelser på Facebook

Tvingstrup Dyreklinik A/S • Gammel Århusvej 18 • 8700 Horsens • Tel.: (+45) 75 66 72 00 • CVR: 31 57 73 49 • E-mail: tv@tdkl.dk