Historier fra klinikken​

En tur på engen endte galt for balder

Balder er en Border Collie på 1 ½ år som efter en skøn og aktiv dag på engen endte i problemer.

Balder havde på hjemturen opfanget færten af noget spændende og måtte forfølge denne fært. Da Balder vendte tilbage til sin ejer var han svært forpustet og noget påvirket på sin vejrtrækning. Han begyndte at hoste/kaste slim op, og syntes ikke at blive bedre på egen hånd.

Balders ejer henvendte sig derfor hos os hvor det hurtig stod klart at dette krævede videre udredning. Han blev indlagt på klinikken og efter grundig klinisk undersøgelse, blev han lagt i narkose så hans luftveje kunne undersøges ved en kikkertundersøgelse (endoskopi).​

Det viste sig at det ikke bare var to strå, men to hele agn fra korn som Balder havde fået ned i lungerne.​

Sådanne fremmedlegemer giver naturligvis kraftig vævsirritation i bronkierne/lungerne og det var derfor Balder hostede og kastede slim op. Heldigvis har Balder det i dag godt, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe så han igen kan hygge sig på engen.

Korn/græsagn kan også forårsage skade andre steder i/på kroppen hos både hund og kat. Den seneste tid har vi set agn i øre på hunde og bag det nederste øjenlåg på kat. Vær derfor opmærksom på om dit kæledyr viser tegn på irritation fra øre eller øjne samt luftveje​

Dette græsagn blev fjernet fra øret på en hund​.

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid