Digital røntgen

Vi laver totalrøntgen direkte i stalden inkl. ryg og hals

Vi har bruger direkte digitalrøntgen. Det forbedrer vores diagnostiske muligheder væsentlig og gør os i stand til at kunne se røntgenoptagelsen med det samme i stalden. Hermed kan behandling straks iværksættes eller ved handelsrøntgen, kan svaret på røntgenbillederne afgives med det samme. Billederne kan sendes på en CD eller på mail.

Vi røntgenfotograferer heste i forbindelse med lemmesymptomer og haltheder. Ligeledes tilbyder vi røntgenoptagelser ved salg eller forsikringsundersøgelser, samt af DV hingste udtaget til hingstekåring i Herning. Mange vælger at lade sin hest røntgenfotografere inden tilridning. Det er ofte rart at vide om en hest har OCD (osteochondrose, mus) inden der lægges for meget tid og penge i ridning.​

Spat i Glideled (pil)​

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid