Hospitalet​

Indlæggelse

​​Ikke alle sygdomme kan udredes og behandles i løbet af en enkelt konsultation, og det kan blive nødvendigt at indlægge et dyr til yderligere undersøgelser, behandling eller operation.


Derfor har vi naturligvis også faciliteter til dette. For at gøre det så stress-frit for dyrene som muligt, har vi en seperat afdeling til hunde og katte. Rummene er placeret således, at der er mindst mulig forstyrrelse for dyrene. Vi er desuden akkrediteret som kattevenlig klinik, og  gør derfor en stor indsats for at kattene kan finde tryghed og ro under indlæggelsen.

Langt de fleste indlæggelser hos os er kun af en enkelt dags varighed, da vi bestræber os på at sende dyrene hjem i vante omgivelser hurtigst muligt.

Kommunikation med vores ejere er noget af det vigtigste, og vi er derfor altid i tæt kontakt, således at der ikke bliver udført nogle undersøgelser eller behandlinger, uden at dette er aftalt med ejeren; enten på forhånd eller via telefonkontakt under indlæggelsen.

Ultralydsscanning​

​Vi har udstyr til at udføre ultralydsscanninger. Vi har en af de nyeste scannere på markedet, og har derfor mulighed for at lave meget detaljerede scanninger.


Ultralydsscanning udføres ofte, hvis der er mistanke om forandringer i de indre organer - f.eks. lever eller nyrer - eller væske i bughulen. Vi har med vores in-house scanner mulighed for at foretage undersøgelsen med det samme og kan desuden sammenholde vores scanninger med andre diagnostiske undersøgelser samme dag.

Drægtighedsscanninger

Udover scanninger i forbindelse med sygdom, laver vi også ultralydsscanninger for at afgøre, hvorvidt et dyr er drægtigt eller ej.​ Desuden kan vi ved scanning aldersbestemme fostre hos hunde, og dermed sætte en meget nøjagtigt fødselsdato.

Røntgenudstyr​

Vores røntgenudstyr er digitalt og vi har det nyeste røntgen system fra 2018. Dette betyder at vi hurtigere kan se resultatet af de billeder, som er taget. Derudover er det lettere at få en ekstern vurdering, hvis dette skulle være nødvendigt, da billederne kan sendes elektronisk ud af huset.


Fotografering til DKK.

Udover røntgenfotografering af akutte sygdomme, har vi på Tvingstrup Dyreklinik dyrlæger, som er godkendte til at tage billeder til bedømmelse i Dansk Kennel Klub (f.eks. HD- eller AD-bedømmelse).​

​​

Laboratorium​

Tvingstrup Dyreklinik har vi vores eget laboratorium. Dette gør, at vi selv kan undersøge langt de fleste prøver vi tager. Dermed får vi hurtigere svar, end hvis prøverne skulle sendes til et eksternt laboratorium.


Nogle af de undersøgelser vi selv kan udføre er:

  • Analyse af blodprøver
    • Herunder bl.a. undersøgelse af organfunktioner, progesteronmålinger i forbindelse med parring hos hund og forskellige tests for specifikke sygdomme (eks. borrelia).​
  • Analyse af urinprøver
  • Undersøgelse af fæcesprøver
  • Dyrkning af bakterie-prøver
  • Mikroskopiske undersøgelser

Operation​

Vi har faciliteter til at udføre operationer samt fuld monitorering af dyrene under narkose. Vi laver både rutinemæssige indgreb som f.eks. kastrationer, sterilisationer og fjernelse af små knuder og de mere avancerede ting som i forbindelse med sygdom enten i bløddelsvæv eller knogler.

Narkose
I forbindelse med operation er det nødvendigt med bedøvelse. På hospitalet råder vi over flere forskellige former for bedøvelse, således at dyret altid bliver bedøvet på den mest hensigtmæssige måde i forhold til det indgreb, som skal udføres.

Under bedøvelsen er dyret naturligvis under konstant monitorering af en veterinærsygeplejerske, således at vi straks kan gribe ind, hvis der skulle opstå komplikationer. 

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid