Tandrensning på hund til forebyggelse af tand- og mundsygdomme

​Tandrens

​Her på klinikken udfører vi tandbehandling med moderne tandudstyr samt med fuld monitorering af dyrene under hele forløbet.

Selve tandrensningen udføres med ultralydsudstyr, som er det mest skånsomme for tænderne, samt polering af alle tænderne efterfølgende. Hvis vi har mistanke om sygdom ved en eller flere tænder anb. altid tandrøntgen. da disse viser tegn på underliggende sygdom.


Tandrøntgen

Vi har digital tandrøntgen og kan derfor hurtigt og skånsomt tage tandrøntgen af alle tænderne i mundhulen.

Når rødderne af tænderne fremkommer på røntgenbillederne kan vi lave en professionel faglig vurdering og dermed give hunden den bedst mulige behandling

​Forebyggende behandling

​Tandpasta og tandbørster til hund

​Virbac enzymtandpasta indeholder et patenteret enzymsystem, der sammen med et mildt slibemiddel vedligeholder en normal bakterieflora i munden, modvirker plakdannelse og dårlig ånde. Tandpastaen har en god smag, som de fleste hunde kan lide, og det skal ikke skylles ud efter tandbørstning.

Tandpasta virker bedst, hvis det kombineres med tandbørstning dagligt, da man derved også får en mekanisk rensning af tænderne. Det er vigtigt, at det er en blød tandbørste, og på klinikken findes et udvalg af tandbørster specielt beregnet til hund. Hvis det ikke er muligt at børste tænder på dyret, kan tandpastaen med en finger smøres på tænder og gummer dagligt. Derved opnås den enzymatiske virkning, dog uden mekanisk rensning.

Daglig tandbørstning med tandpasta specielt beregnet til hund, er absolut den mest effektive metode til at forebygge tand- og mundhulesygdomme hos dit kæledyr.

​Tandstensforebyggende hundefoder fra Hill’s

Canine t/d fra Hill’s prescription diet er et fuldfoder til hund, som hjælper med at bevare et sundt tandsæt. Det har klinisk dokumenteret effekt mht. reduktion af tandsten, plak og misfarvninger. Teknologien bag er en speciel fibersammensætning, der hjælper foderet med at omslutte tænderne, før det findeles. Dette giver en let slibning, som reducerer ophobning af plak, tandsten og misfarvninger.

Derudover har foderet et højt indhold af antioxydanter, som hjælper med at neutralisere frie radikaler.

Sidst, men ikke mindste, er der smagsgaranti på foderet, som betyder at man kan få pengene retur, hvis hunden ikke kan lide foderet.​

​Tandstensforebyggende fodertilskud til hund

​Plaque off er et fodertilskud til hund, i form af et pulver der tilsættes dyrets foder dagligt. Det forebygger plak, tandsten og dårlig ånde hos hund. Plaque off er baseret på specielle alger som forhindrer plakopbygning.

”Mundskyllevand” til hund

​Vet Aquadent indeholder Xylitol, som modvirker bindingen af calcium til tænderne og mindsker derved dannelsen af tandsten. Derudover modvirker det plak og dårlig ånde. Det fungerer lidt ligesom mundskyllevand, men skal ikke spyttes ud igen. Det er let at anvende, da man bare skal tilsætte det til drikkevandet en gang dagligt.

​Veggiedent tyggeben

​Meget velsmagende vegetabilsk baserede tyggepinde til hunde. VeggieDent tyggepinde modvirker dannelse af plak og tandsten hos hund samt forebygger dårlig ånde. Tyggepindenes patenterede z-form sikrer en effektiv mekanisk renseeffekt. Tyggepinde fås i 4 størrelser, som er tilpasset hundens størrelse. For optimal effekt gives en tyggepind dagligt.

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid