Handel og forsikring

​Mange mennesker vælger at lade sin hest forsikre på samme måde som en bil. Ofte repræsenterer hesten en væsentlig værdi. Ved forsikring skal hesten underkastes en undersøgelse, der oftest foretages af en dyrlæge. Undersøgelsen kan være forskellig i omfang afhængig af forsikringssummens størrelse.

Mindst foretages en generel klinisk undersøgelse.

Man kan vælge mellem flere forsikringstyper:

Livsforsikring
Uanvendeligsforsikring
Sygeforsikring

Undersøgelse til handel og forsikring

Undersøgelser af heste til handel og forsikring er dagligt arbejde for dyrlægerne tilknyttet Tvingstrup Dyreklinik.
Undersøgelserne omfatter rutinemæssigt en omhyggelig klinisk undersøgelse af hesten både i hvile og i bevægelse. Der laves bøjeprøver, hvor de lednære strukturer belastes, hvilket bevirker, at lavgradige svært erkendelige haltheder bliver synlige. Vi vil helst se hesten både på fast og blød bund, samt i longe.
Som en udvidet undersøgelse kan vi tilbyde at vurdere hesten til det brug, hvortil den ønskes anvendt. Her skal vi se hesten gå dressur med rytter, springe med eller uden rytter o. lign.

Der udfyldes en attest på den kliniske undersøgelse. Ofte bruger vi her den blå attest (udstedt af Landskontoret for Hest, Den Danske Dyrlægeforening), som ligeledes kan anvendes til forsikring. Forsikring skal i stort set alle selskaber foretages indenfor 14 dage efter undersøgelsen.

​Mange heste ønskes ved køb/salg røntgenfotograferet

Vi råder her over digitalt transportabelt røntgenanlæg, hvor røntgenbillederne kan udskrives på CD. Det bevirker, at røntgenbilleder ikke kan bortkomme og efter afsendelse af billederne, råder man stadig selv over de originale billeder. Som udvidet undersøgelse ønskes der indimellem endoskopi af hesten specielt med henblik på, om hesten er strubepiber. Denne undersøgelse kan også foretages i stalden​

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid