Effektiv behandling af akut hundesygdom

Vi hjælper din hund med at komme sig

Hos Tvingstrup Dyreklinik forstår vi, hvor overvældende det kan være, når din hund pludselig bliver syg. Akutte hundesygdomme kræver hurtig og kompetent behandling for at sikre, at din firbenede ven kommer sig hurtigt og fuldstændigt. Vores dyrlæger er derfor altid parate til at håndtere nødsituationer med den højeste professionalisme.

Det gør vi her på vores dyrehospital i Horsens, hvortil du hurtigt kan komme forbi i tilfælde af akut hundesygdom, hvis du eksempelvis bor i Skanderborg, Juelsminde, Odder eller et lignende sted heromkring. Her er du og din hund altid i trygge og erfarne hænder i tilfælde af akut eller længerevarende sygdom.

Vi sidder klar når der er behov for det

Vi behandler en lang række akutte hundesygdomme, herunder mave-tarmproblemer, hjerteproblemer og alvorlige infektioner. Vores moderne faciliteter og avancerede udstyr gør det muligt for os at stille præcise diagnoser og igangsætte den rette behandling med det samme.

Vi behandler dog også længerevarende hundesygdomme, hvor vi tilrettelægger længere behandlingsforløb, der gradvist forbedrer din hunds tilstand. I samarbejde med en række andre lokale dyreklinikker har vi lavet en vagtplan, så der altid sidder en vagtdyrlæge i dit nærområde klar ved telefonen, hvis du akut har brug for hjælp ved hundesygdom. Derudover tilbyder vi akutte konsultationer alle hverdagsmorgener mellem kl. 8-9, mens vi tager imod akutte tidsbestillinger til hjemmebesøg mellem kl. 7-9, hvorefter du kan forvente besøg af en dyrlæge den samme dag.

Vi sidder altså klar, når du får behov for det, så du kan få behandlet dit kæledyr rettidigt.

Kontakt os ved akut hundesygdom

Hvis din hund viser tegn på en akut sygdom, så tøv ikke med at kontakte os. Vi behandler akut såvel som længerevarende hundesygdom, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig og dit kæledyr.​

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid