Behandling af akutte kattesygdomme

Vigtigheden af hurtig behandling

Hos Tvingstrup Dyreklinik er vi eksperter i at håndtere akutte kattesygdomme. Hvis din kat pludselig bliver syg, er det afgørende at få professionel hjælp hurtigt. Vores dyrlæger står i den forbindelse klar til at yde den nødvendige behandling og sikre din kats helbred.

Vores dyrehospital ligger i Horsens, og her kan du hurtigt komme til for at få behandlet forskellige akutte eller længerevarende kattesygdomme, hvis du bor i Juelsminde, Skanderborg, Odder eller en anden by i området. Vi tilbyder både enkeltstående behandlinger i akutte tilfælde samt længerevarende behandlingsforløb for syge katte.

Vi er altid til rådighed ved akutte kattesygdomme

Vi behandler en bred vifte af akutte kattesygdomme, herunder luftvejsinfektioner, forgiftninger og skader. På vores klinik bliver du altid mødt af imødekommende og dygtige dyrlæger, der er er udstyret med alt, hvad der skal til for hurtigt at stille præcise diagnoser og igangsætte den rette behandling straks. Dit kæledyrs velbefindende er altid vores højeste prioritet.

Vi står altid til rådighed ved akutte kattesygdomme, så du ikke skal vente længe på at få hjælp til behandling. I alle hverdage har vi åbent for akutte konsultationstider mellem kl. 8-9, mens du også kan ringe ind mellem kl. 7-9 for at få besøg af en dyrlæge samme dag. 

Hvis du har akut brug for hjælp uden for vores åbningstider, samarbejder vi desuden med en række andre klinikker i området, så der altid sidder en dyrvagtlæge klar til at tage imod dit opkald.

Kontakt os ved akut sygdom hos din kat

Har din kat brug for akut hjælp? Så ring med det samme og fortæl vores vagthavende dyrlæge, hvad problemet er. Vores dygtige personale er klar til at hjælpe dig, hvis du er bange for, at din kat er ramt af en kattesygdom.​

Det siger vores kunder​

Se mange flere anmeldelser på Google

​​Er altid super glad og tilfreds med meget søde og meget kompetente dyrlæger samt assistenter.

​​

Deres nye Scanner er helt fantastisk og man kan scanne drægtige tæver allerede på dag 18 og men kan se meget mere end man kunne med de gamle scannere. DET ER SÅ VILDT !!

Lisa, ejer til Dobbermann 3 år

Jeg har haft en rigtig go oplevelse. Da min kat Duffi, begyndte at humpe og trække det ene ben op hele tiden, hun fik konstateret gigt, og skulle skifte foder og ha kosttilskud, og jeg vil bare sige, at vis man elsker dine dyr og vil dem det bedste, så lyt til det, når dyrlægen siger i skal skifte foder, Duffi har ingen gener haft siden hun skiftede foder.

Tak Tvingstrup.

Susanne, ejer af fire katte

​Super behandling vær gang, er kommet der både med katte og vores hund.

Få altid super god behandling og alle aftaler bliver altid overholdt.​

Rene, ejer af både hund og kat

​​Min chihuahua blev i dag tilset af en rigtig sød og omsorgsfuld kvindelig dyrlæge, hun tog sig tid og det var på mine og hundens præmisser. Tusind tak for god behandling.

Sara, ejer af Chihuahua 8 år

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af over 240 anmeldelser på Google

Kontakt os

TVINGSTRUP DYREKLINIK A/S

Gl. Århusvej 18, 8700 Horsens

Telefon: 75 66 72 00

E-mail: tv@tdkl.dk

Online booking: Bestil tid